Track Connector Byggesæt - stort (21003)

Varenr: C80953
310 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

● Indeholder 29 Track Connectors (20 Basis, 2 Anchor, 4 Double Blank, 2 Double Tab og 1 Intersection).
● Ideelt til både begyndere og erfarne og til at bygge avancerede og større projekter, selv til små børn.
kombinerer DUPLO®, BioBUDDi, Unico, Hubelino m.fl. med togskinner fra BRIO®, Thomas & Friends, Ikea Lillabo, Little Dutch, Melissa, Hape m.fl.
velegnet til både den typiske nybegynder og den erfarne bygger samt til både små og store samlinger af klodser og skinner.

Få meget mere ud af din DUPLO® og BRIO® ved at bygge med begge dele. Byg op, byg rundt, byg sikkert. Dette er pakken til begyndere og erfarne byggere, som gerne vil prøve at bygge plastklodser og togskinner af træ sammen.
Udfordrer børns kreativitet.

Byg i to eller flere lag og over f.eks. et dørtrin, og opnå mere med dine eksisterende byggeklodser og togskinner af træ. Der er ikke brug for mange klodser eller skinner, så længe man bruger Track Connectormellem hver skinne, så er det nemt at skabe noget helt unikt.


Alle typer TOY2 Track Connector -klodser er designet til at have samme skinnehøjde, hvilket giver en flad og stabil togbane - selv når konstruktionen er avanceret.
Alle Track Connector klodser er designet til at sidde midt på DUPLO/BiOBUDDi-plader for at give størst mulig frihed til kreativ konstruktion.

En lille, men stærk forbindelse
Alle børn kender og elsker både DUPLO® og BRIO®. Legetøj, som vi har leget med i generationer, og som stadig er sjovt at bygge med. Men har du prøvet at lege med begge dele på én gang? Med de nye TOY2 Track Connectors får du små stik med stor værdi. Nu kan du forbinde det legetøj, du allerede har, og pludselig opstår der helt nye muligheder for endnu sejere, vildere og mere stabile togbaner.


TOY2 Track Connectors skaber ikke bare mere leg, det hjælper også dig og dit barn med at dyrke kreativiteten - sammen. Byg præcis det, du drømmer om både i højden, længden og med masser af bakker og krydsninger langs banen.


TOY2 Track Connectors sikrer, at du får mere leg med det legetøj, du allerede ejer. Det er det, mor og far kan lide: at lege mere med det legetøj, man allerede har. Ud over at TOY2 Track Connectors kombinerer og tilfører ny værdi til de eksisterende legetøjsklassikere, som du sikkert allerede ejer, kan du også tilføje TOY2 Track Connectors til samlingen med god samvittighed. Vi har tænkt ned til mindste detalje:
Vi bruger genbrugsplast, producerer lokalt og håndpakker TOY2 Track Connectors i bæredygtigt pap og poser. TOY2 Track Connectors har også den lovpligtige europæiske CE-certificering, så du ved, at dit barn kan lege sikkert.

Indhold 29 Track Connectors:
20 Basis
Denne klods kan placeres oven på både DUPLO®, BiOBUDDi og tilsvarende.
Den kan forbindes med både hun- og han-togskinner af træ, og der er lidt indbygget slæk, så de forskellige generationer og typer af skinner understøttes alle (de varierer lidt i størrelse).
Basisklodsen er den mest intuitive klods, som er nemmest at bruge, og den er den primære klods i værktøjskassen, når man bygger klodser og togskinner sammen med TOY2 Track Connectors.
2 Anker
Ankerforbindelsen fungerer ved at forankre skinnen nedefra. Træskinner og y-kryds/delere har fordybninger i toppen og bunden, og det er det, Anchor-klodsen bruger til at forankre dem. Det gør det muligt for den avancerede TOY2 Track Connector -bygger ikke bare at bygge i højden, men også at splitte spor og andre lignende avancerede tricks.
For at tage TOY2 Track Connector -konstruktionen til næste niveau er Anchor-klodsen vigtig, men den er også en nødvendighed for at stabilisere sving i en konstruktion, hvor f.eks. DUPLO-klodser ikke kun bruges som bropiller, men bygges i en mere kontinuerlig konstruktion. Til splittere er en eller to Anchor Connectors også fremragende til forankring.
4 Dobbelt blank
TOY2 Track Connector sporskifter fjerner begrænsninger i skinnekonstruktionen med Double Blank Track Connectors.
Double Blank gør det muligt at fastgøre togbanen til fundamentet af blokke og ændre skinnernes retning.
2 Double Tab
TOY2 Track Connector kontakter fjerner begrænsninger i togkonstruktionen med Double Tab Track Connectors.
Double Tab giver dig mulighed for at fastgøre togbanen til fundamentet af blokke og ændre skinnernes retning.
1 Kryds
Intersection TOY2 Track Connector giver dig mulighed for at fastgøre skinnerne til fundamentet af f.eks. DUPLO-klodser og lade skinnerne krydse - i samme højde i stedet for en bro over.
Den er designet til at have nok slæk til at understøtte forskellige typer skinner.
Når dine projekter bliver mere avancerede, er det vigtigt at have denne klods i værktøjskassen.

Instruktion i rengøring
Alle TOY2 Track Connectors kan vaskes ved op til 60 grader - der er dog en risiko for, at pasformen kan blive lidt påvirket (og blive lidt løsere eller strammere). De vil dog stadig være funktionelle til forankring af skinner på blokke.
Vi anbefaler at vaske Track Connectors i hånden ved lavere temperaturer eller at spraye dem af.

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
5745000329038EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på