Track Connector Allround Medium (21024)

Varenr: C80958
229 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

● Indeholder 20 Track Connectors (4 Basis, 8 Straight, 4 Anchor, 2 Double Blank, 1 Double Tab og 1 Intersection)

● Ideel til afprøvning og begyndere, der vil se, hvad TOY2 Track Connectors handler om.

● Kombinerer DUPLO®, BioBUDDi, Unico, Hubelino osv. med togskinner fra BRIO®, Thomas & Friends, Ikea Lillabo, Little Dutch, Melissa, Hape osv.

velegnet til den typiske nybegynder, der vil prøve sig frem og bygge avanceret, og til mindre samlinger af klodser/skinner.

En lille, men stærk forbindelse. Alle børn kender og elsker både DUPLO® og BRIO®. Legetøj, som vi har leget med i generationer, og som stadig er sjovt at bygge med. Men har du prøvet at lege med begge dele på én gang? Med de nye Track Connectors får du små stik med stor værdi. Nu kan du forbinde det legetøj, du allerede har, og pludselig opstår der helt nye muligheder for endnu sejere, vildere og mere stabile togbaner.

Track Connectors skaber ikke bare mere leg, det hjælper også dig og dit barn med at dyrke kreativiteten - sammen. Byg præcis det, du drømmer om både i højden, længden og med masser af bakker og krydsninger langs banen.

Track Connectordet sikrer, at du får mere leg med det legetøj, du allerede ejer. Det er det, mor og far kan lide: at lege mere med det legetøj, man allerede har. Ud over at Track Connectors kombinerer og tilfører ny værdi til de eksisterende legetøjsklassikere, som du sikkert allerede ejer, kan du også tilføje Track Connectors til samlingen med god samvittighed. Vi har tænkt ned til mindste detalje:

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
5745000329243EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på