Nyhed

Playmobil Lille hus (71509)

Varenr: C86033
645 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Mit hjem er mit slot - men det behøver man ikke altid et slot til. I det lille, men fine Tiny House i to etager med et hyggeligt køkken-alrum, senge til selvforplejning og funktionelle møbler forbliver intet ønske om komfort uopfyldt. Tiny House kan til enhver tid redesignes individuelt med tapetskabeloner, der kan downloades, printes og sættes op.
Lille hus, stor familiesjov! Flyt ind i dit eget lille familieparadis med den bæredygtige Tiny House-legeverden fra Playmobil. The Tiny House byder på alt, hvad hjertet begærer: Nedenunder er der spise- og køkkenområde med komfur, vask og køleskab samt et klapbord og et badeværelse med bruser og toilet. Den sammenklappelige stige fører op til loftet. Her er der et børneværelse og to sovepladser til voksne. Udenfor giver en lodret have og en blomsterkasse mulighed for at dyrke frugt og grøntsager til eget brug, og solpaneler på taget sørger for strømforsyningen. Dette lille hus efterlader ingen boligønsker uopfyldte!

Specifikationer:

- Kærligt designet legesæt med tre Playmobil -figurer, et toetagers minihus med tekøkken, badeværelse, loftsrum og møbler samt masser af tilbehør til sjov familierollespil.

- Kreativ udsmykning: Huset kan dekoreres individuelt med tapetskabeloner, der kan downloades.

- Alle sæt i legeverdenen Playmobil Tiny House består af mere end 80 % genbrugsmaterialer og biobaserede materialer.

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789715098EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på