Nyhed

Playmobil Forskningslejr med dinoer (71523)

Varenr: C86720
477 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

I lejren forbereder de to opdagelsesrejsende sig på deres næste opdagelsestur i terrængående bil gennem dinosaurernes spændende verden. Efter den lærerige tur støder de tilbage i lejren på en Stegosaurus og en fræk Deinonychus, som forsøger at komme ind til dinosauræggene med tyvagtige hensigter. Der medfølger to dinosaur-videnkort.

Gør dig klar til spændende dinoeventyr med Playmobil Research Camp with Dinos. Dinoforskerne dykker ned i junglen for at afdække de forhistoriske giganters mysterier. I deres lejr foretager de målinger, undersøger æg under mikroskop og indsamler data. Under udforskningen i deres terrængående køretøj støder de på en Stegosaurus og en Deinonychus. Sikke et held! Playmobil Dinosaur World inviterer børn fra 4 år og opefter til at dykke ned i spændende rollespilseventyr og genopleve fascinationen af disse gigantiske krybdyr derhjemme.

Specifikationer:

- Detaljeret dinosaurlegetøjssæt med to Playmobil figurer, en Stegosaurus, en Deinonychus, en slange, et terrængående køretøj, dinoæg, en rede, walkie-talkies og andet spændende ekstraudstyr til stor dinosjov.

- I køretøjet er der plads til to figurer og forskningsudstyr.

- Legetøjsdinosaurerne har bevægelige arme, ben og hoveder.

- Der medfølger videnskort med fascinerende fakta om dinosaurer.

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789715234EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på