Nyhed

Playmobil JUNIOR: Tal-karrusel (71701)

Varenr: C86054
161 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Er du klar til en rejse ind i tallenes verden? Med dette sæt kan dit barn på legende vis udforske talområdet fra 1 til 8. Talkarrusellen har plads til fire figurer og masser af sjov! Lad dit barn finde ud af, hvem der passer til hvilket sæde - de klare farver hjælper. Hvor sidder moren, og hvor sidder hvert barn? Sidder de alle sikkert? Så kan det sjove med at dreje begynde! Dit barn giver karrusellen et kraftigt spin ved hjælp af drejeknappen i midten. Hvor hurtigt drejer karrusellen rundt? Når karrusellen stopper, lander hver figur på et tal. En stor gætteleg begynder: Hvad er tallene? Hvilket er det mindste, hvilket er det største? Og hvilke tal mangler? Kan dit barn tælle op til otte? Godt, og lad os nu tælle baglæns!

Særlige produktegenskaber:

- Karrusellens sæder kan drejes helt rundt

- Figurer og sæder matcher i farverne

- Tal trykt fra 1 til 8

- Karrusellens mål: ca. 6,7 x 6,7 x 2,4 tommer (LxBxH)

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og tidlige småbørnsvenlige opdagelser. Med mange spændende funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil

JUNIOR!

Playmobil JUNIOR har dit barns sikkerhed i tankerne: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU, BPA-fri og designet uden små dele, der kan udgøre en risiko for at blive slugt.

Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er desuden fremstillet af over 90 % plantebaseret plast, som kan spores tilbage til materialer, der er tilovers fra fødevare- eller papirproduktion, ved hjælp af den massebalancetilgang, der anvendes i den cirkulære økonomi, og i overensstemmelse med ISCC-208-standarden. Denne plast er lige så robust og let at vedligeholde som normalt.

Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir og undgår plast, hvor det er muligt. Playmobil JUNIOR - opdag verden på en småbørnsvenlig måde!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789717016EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på