Nyhed

Playmobil Junior & Tinti: Farverig Kraken (71438)

Varenr: C86261
290 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

På mærkerne - klar - af sted! Hvem kommer først i bad? Med de smukke nye badesæt i samarbejde med Tinti bliver det endnu sjovere at gå i bad! Sjov badetid med tre forskellige farvede badetabletter fra Tinti, som farver vandet og får det til at dufte godt. Hvad er dit barns yndlingsfarve i badevandet? Lad os gøre det farverigt! Med den sjove blæksprutte er der garanti for en sjov badetid. Armene har farverige print, og de seks ringe kan sættes fast i matchende farver. De små babyblæksprutter svømmer glade rundt i vandet, og figurerne hopper hurtigt i deres baderinge. Gad vide, hvem der kan svømme hurtigst? Hvilken farve skal vandet have? Tinti-badetabletten kan opbevares sikkert i et særligt kammer på undersiden af blæksprutten, og vandet er fyldt med bobler og en velduftende farve. Nysgerrige opdagelsesrejsende kan se nærmere på det farvede vand med den gennemsigtige kop.
Særlige produktegenskaber:

- Blæksprutte med farvede prikker på armene til farvesortering

- Fire farvede ringe og to farvede baderinge til at sætte på blækspruttens arme

- Der kan tilføjes en figur til baderingene

- En gennemsigtig kop, så man kan se det farvede vand.

- Tre Tinti-badetabletter i farverne grøn, turkis og lilla med jordbærduft

- Aftageligt sikkerhedskammer til badetabletten med dreje-/trykmekanisme

- Badetabletterne fås i en separat refill-pakke

- Vand, der er kommet ind i Baby Octopus, løber ud igen gennem hullerne.

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og de første småbørnsvenlige opdagelser. Med mange attraktive og sjove funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil JUNIOR!

Playmobil JUNIOR betyder den højeste sikkerhed for dit barn: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU og er fri for blødgørere og smådele, der kan sluges.

Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er også lavet af plast, hvor over 90 % af indholdet er plantebaseret. Dette kan spores tilbage til materialer, der er tilovers fra fødevare- eller papirproduktion i henhold til den massebalancemetode, der anvendes i den cirkulære økonomi og i overensstemmelse med ISCC-208-ordningen. Som altid er disse plasttyper robuste og nemme at rengøre.

Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir, og vi undgår plast, hvor det er muligt.

Playmobil JUNIOR - opdag en verden, der passer til småbørn!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789714381EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på