Nyhed

Playmobil JUNIOR & Disney: Ariel's Shell Shower (71460)

Varenr: C86267
180 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Det sjove Mermaid Shell Shower, inspireret af Disneys Ariel, inviterer dit barn til at plaske og eksperimentere. Elsker dit barn havfruer og undervandsverdenen? Så er dette sæt det perfekte valg. Showearet sættes nemt fast på hårde overflader med en sugekop. Hvem skal i bad i dag: den søde Ariel eller måske hendes sjove venner i stedet? Hæld vand i skallen med koppen, og brusebadsfesten kan begynde. Den livlige fisk vil dog ikke i bad og hopper hurtigt tilbage i vandet. Hvem kan fange ham med skalnettet?

Særlige produktegenskaber:

- Bruser kan leges med hængende eller stående

- Bruseramme med justerbar plade til vandret justering

- Muslingekop med regnfunktion kan bruges som net

- Vand i fisken kan fjernes gennem drænhuller

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og tidlige småbørnsvenlige opdagelser. Med mange spændende funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil

JUNIOR!

Playmobil JUNIOR har dit barns sikkerhed i tankerne: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU, BPA-fri og designet uden små dele, der kan udgøre en risiko for at blive slugt.

Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er desuden fremstillet af over 90 % plantebaseret plast, som kan spores tilbage til materialer, der er tilovers fra fødevare- eller papirproduktion, ved hjælp af den massebalancetilgang, der anvendes i den cirkulære økonomi og i overensstemmelse med ISCC-208-standarden. Denne plast er lige så robust og let at vedligeholde som normalt.

Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir og undgår plast, hvor det er muligt.

Playmobil JUNIOR - opdag verden på en småbørnsvenlig måde!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789714602EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på