Nyhed

Blackzon Slyder ST 1/16 4WD elektrisk stadionbil - orange (540097)

Varenr: C83668
774 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  4-7 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Vi præsenterer Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck - Orange: Slip din spændingssøgende ånd løs!

Gør dig klar til at begive dig ud på en rejse med fart og spænding med Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck i en levende orange nuance! Denne lastbil er konstrueret til at erobre stadion og andre steder, og den er din billet til en spændende RC-oplevelse.

Vigtige funktioner:

1. Elektrificerende hastighed: Oplev adrenalinsuset, når Slyder ST når hastigheder på ca. 30 km/t (18,6 mph). Uanset om du kører gennem stadion eller navigerer på udendørs baner, handler denne truck om at levere spændende præstationer.

2. Dominerende 4WD-ydelse: Erobre forskellige terræner med lethed takket være det robuste 4WD-system, der sikrer enestående trækkraft og stabilitet. Fra glatte spor til ujævne overflader er Slyder ST designet til at overgå konkurrenterne.

3. Slående stadion-stil: Det iøjnefaldende orange ydre på Slyder ST er ikke kun til pynt - det afspejler den energi og begejstring, som denne truck bringer til stadion. Skil dig ud fra mængden, når du dominerer banerne med uovertruffen flair.

4. Præcisionsstyring: Naviger rundt i hjørner og på lige strækninger med præcision, selv ved høje hastigheder. Slyder ST har en responsiv kontrol, der sætter dig i førersædet, uanset om du er en erfaren professionel eller ny i RC-racingens verden.

5. Bygget til at holde ud: Sæt farten op uden bekymring, vel vidende at Slyder ST er bygget til at modstå strabadserne i et intenst racerløb. Med holdbare materialer og en robust konstruktion er denne lastbil klar til enhver udfordring, du giver den.

6. Klar til at dominere: Oplev spændingen ved RC-racing lige fra kassen med Ready to Run (RTR) Slyder ST. Oplad det medfølgende batteri, og du er kun få øjeblikke fra at slippe appelsinens kraft løs på banerne.

Uanset om du er en fartentusiast, en stadionentusiast eller bare leder efter en elektrificerende måde at have det sjovt på, er Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck i orange din indgang til pulserende spænding. Tag styringen over banerne, og efterlad et spor af ærefrygt i dit kølvand, når du omfavner ånden i orange power!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
5700135400977EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på