Nyhed

Blackzon Slyder MT 1/16 4WD elektrisk monstertruck - rød (540098)

Varenr: C83667
774 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  4-7 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Vi præsenterer Slyder MT 1/16 4WD elektrisk monstertruck - rød: Slip din passion for fart løs!

Forbered dig på et adrenalinpumpende eventyr uden lige med Slyder MT 1/16 4WD Electric Monster Truck i en fed og fængslende rød nuance! Denne bemærkelsesværdige monstertruck er konstrueret til at dominere ethvert terræn og tilfredsstille dit behov for fart med stil.

Vigtige funktioner:

1. Hæsblæsende fart: Oplev halsbrækkende hastigheder på ca. 30 km/t, når Slyder MT tager dig med på en vild tur. Uanset om du navigerer gennem udfordrende spor eller erobrer offroad-stier, ved denne lastbil, hvordan man begejstrer.

2. Uovertruffen 4WD-ydelse: Kør på ethvert underlag med selvtillid takket være det robuste 4WD-system, der sikrer bemærkelsesværdig trækkraft og stabilitet. Fra barske grusstier til glat asfalt - Slyder MT klarer det hele.

3. Slående visuelt udtryk: Det dristige røde ydre på Slyder MT er ikke bare en farve - det er et statement. Gør dig klar til at vende hoveder, når du zoomer forbi med uovertruffen energi og fængslende æstetik.

4. Præcisionshåndtering: Der er ingen grund til at holde igen med hastigheden - Slyder MT giver præcis kontrol selv ved høje hastigheder. Uanset om du er en erfaren RC-entusiast eller en nybegynder, vil du føle spændingen, mens du bevarer kontrollen.

5. Bygget til at holde ud: Slyder MT er designet til at modstå intens action og er konstrueret af førsteklasses materialer, der kan absorbere stød og holde dig inde i løbet.

6. Klar til at erobre: Oplev spændingen lige fra kassen med Ready to Run (RTR) Slyder MT. Oplad det medfølgende batteri, og så er du klar til at tage hul på din RC-racerrejse.

Uanset om du er en fartdjævel, en elsker af alt, hvad der er eventyrligt, eller bare søger en elektrificerende måde at have det sjovt på, er Slyder MT 1/16 4WD Electric Monster Truck i rød din indgang til ren begejstring. Sæt ild til sporene, og efterlad et spor af forbløffelse, når du slipper den røde kraft løs!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
5700135400984EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på