Nyhed

Playmobil Stort piratskib (71530)

Varenr: C86737
747 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Med det store, flydende piratskib kan der kæmpes mod havmonstre og fjendtlige pirater. Piratbesætningen bliver angrebet af en monstermanta, men skibet er meget veludstyret: De drejelige kanoner beskytter bagbord og styrbord side, og den funktionelle ankerkanon beskytter agterenden. Til sidst lykkes det piraterne at fange søuhyret med buret - indtil det undslipper igen og skal fanges endnu en gang ...

Piratfans, gør jer klar til et spændende pirateventyr med det store piratskib med besætning fra Playmobil! Denne flydende sejlbåd er udstyret med drejelige kanoner, en stor kanon, der kan placeres frit, og giver masser af plads til den eventyrlystne piratbesætning. Takket være de praktiske fodklemmer kan figurerne stå sikkert om bord. Sejlene er også bevægelige, og vantene kan foldes ud på begge sider. Det integrerede opdriftslegeme på dækket forhindrer skibet i at synke, selv om det er helt fyldt med vand.

Den spændende piratverden fra Playmobil er ikke for sarte sjæle. Med fantasifulde figurer, fantastiske skibe med mange funktioner og uhyggelige havmonstre er der lagt op til fantasifuld rolleleg i legeværelset. En ideel gave til enhver lejlighed til eventyrlystne børn fra 4 år og opefter.

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789715302EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på