Nyhed

Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad Edition (71436)

Varenr: C86011
548 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad med større frihøjde, frontbeskyttelse og tagbagagebærer til dristige ture i ujævnt terræn.
Er du klar til vilde offroad-eventyr? Den helt nye Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad er den perfekte ledsager til dine eventyr! Med sejt offroad-udstyr, et aftageligt tag, plads til fire personer og ekstra frihøjde bliver hver tur til en spændende oplevelse. Fans fra 5 år og opefter kan opdage glæden ved at køre, mens figurerne sidder sikkert fast med fodklemmer. Reservehjulet og benzindunken opbevares bekvemt på tagbagagebæreren og fastgøres med silikonestropper. Selv skovlen har sin faste plads! Med bevægelige elementer som klippen og den fleksible terrænplade kan både unge og gamle bilentusiaster opleve spændende historier. Offroad-action for alle Porsche- og bilfans fra 5 til 99!

Specifikationer:

- Autentisk Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad med en Playmobil -figur, et reservehjul, tagbagagebærer med 4 ekstra forlygter, kofangerbeskyttelse foran, spændestropper og mange andre fantastiske detaljer til actionfyldt rolleleg på børneværelset.

- Sej legesjov: Den terrængående Porsche er udstyret med nye akselophæng og større hjul for øget frihøjde. Terrænpladen kan bruges til at overvinde forhindringer.

- Ganske fleksibel: Motorhjelmen bagpå kan åbnes. Tagbagagebæreren og taget kan tages af.

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789714367EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på