Nyhed

Playmobil Mobil rideskole (71493)

Varenr: C86026
516 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Ankomsten af ridelærer Joanas mobile rideskole er allerede ventet med spænding af hendes fremtidige rideelever. Transporteren har ikke kun plads til op til to ponyer eller heste, men har også en førerkabine med to sæder. Over det rummelige bagagerum er der to sovepladser, og takket være de aftagelige tagdele er transportvognens indre perfekt at lege med. Med læskur, fleksibelt hegn og masser af tilbehør til ridning og pleje af heste og ponyer. Kira og hendes venner kan næsten ikke vente med endelig at sidde på ryggen af ponyerne!
Tag på fantastiske ponyeventyr på Waterfall Ranch med den mobile rideskole med transportvogn fra Playmobil. Rideinstruktøren Joana er gæst på ridecentret med sin fleksible hestetransportør og er ventet med spænding af børnene. I hendes rummelige transporter er der plads til to heste, og over bagagerummet er der to sovepladser, hvis ridetimerne skulle tage længere tid. Rideudstyr og tilbehør til hestene opbevares i bagagerummet. Ud over et læskur er der en fold til rådighed for ponyerne. Børnene glæder sig til ridetimerne.

Specifikationer:

- Kærligt designet hestelegetøj med tre Playmobil figurer, ridelæreren Joana og to børn, en hest, to ponyer, en hestetransportør, hestedækken, grime, sadel og andet godt rideudstyr.

- Praktisk transporter: Taget på førerkabinen og tagindsatsen på transportrummet kan tages af.

- En god fødselsdagsgave eller souvenir til hestefans fra 4 år og opefter.

- Playmobil Horses of Waterfall World-legesættene er i gennemsnit fremstillet af over 80 % genbrugsmaterialer og biobaserede materialer.

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789714930EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på