Nyhed

Playmobil Mirakuløst: Marinettes loft (71334)

Varenr: C86008
484 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Mirakuløst: Marinettes hems. Det fuldt møblerede loft kommer med masser af tilbehør til at genskabe Marinettes eventyr: Skrivebord, stol, computer, seng, stående spejl, chaiselong, symaskine, påklædningsdukke og meget mere. Inkluderer Marinette og Manon.
Oplev Miraculous' fortryllende verden med det nye Playmobil legesæt Miraculous: Marinettes loft! I denne spændende legeverden kan du fordybe dig i scenerne og figurerne i den elskede serie. Legesættet indeholder hovedpersonen Marinette Dupain-Cheng og den lille Manon Chamack. Marinette tager sig kærligt af pigen og begiver sig ud på spændende eventyr med hende. Marinettes hyggelige hems i forældrenes bageri kommer til live med gulvpanelet og de to sidevægge. Selv spejlet på påklædningskonsollen er udstyret med spejlfolie. Den alsidige chaiselong giver både sidde- og liggeplads. Symaskinen kan betjenes med håndsvinget på siden, så nålen bevæger sig op og ned, hvilket skaber en autentisk legeoplevelse.

Med dette fantastiske sæt kan børn dykke ned i Miraculous' magiske verden og blive superhelte i deres egne historier. For med Playmobil Miraculous er alt muligt!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789713346EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på