Nyhed

Playmobil Mirakuløst: Gabriels modeshow (71335)

Varenr: C86009
361 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Mirakuløst: Gabriel's Fashion Show med Marinette og Adrien som modeller på catwalken ved modeshowet i Paris. Med sminkeredskaber og tilbehør samt forskellige beklædningsgenstande til at iscenesætte et modeshow. Inklusive Marinette, Adrien og Nadja.
Velkommen til Ladybugs og Cat Noirs spændende verden med det nye Playmobil legesæt Miraculous: Gabriels modeshow! Sættet indeholder hovedpersonen og den håbefulde modedesigner Marinette Dupain-Cheng samt Adrien Agreste, hendes klassekammerat og model ved modeshowet. Landingsbanen består af en rund bundplade, en aftagelig catwalk og vægelementer med to omklædningsstationer. Her kan figurerne forberede sig til deres optræden og opbevare deres makeup-redskaber og tilbehør på hylderne i omklædningsrummets væg. Marinette kan vælge mellem en elegant kjole med matchende maske og vifter, en trendy nederdel, en rygsæk samt forskellige halskæder og armbånd. Adrien kommer med en silikonefrakke, en hjelm, en stok og en stilfuld hat.

Med dette sæt kan børn fordybe sig i spændende rollespilseventyr og slippe deres kreativitet og fantasi løs. Et absolut must-have for alle Miraculous-fans, så de kan genskabe deres yndlingsscener og opleve nye eventyr.

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789713353EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på