Nyhed

Playmobil Junior & Tinti: Farverig ubåd (71440)

Varenr: C86263
258 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

På mærkerne - klar - af sted! Hvem er først i bad? Med de smukke nye badesæt i samarbejde med Tinti bliver det endnu sjovere at gå i bad! Sjov badetid med tre forskellige farvede badetabletter fra Tinti, som farver vandet og får det til at dufte godt. Hvad er dit barns yndlingsfarve i badevandet? Af sted til det dybe hav! Den seje ubåd sejler ud på havet. Den muntre kaptajn hopper hurtigt ind i kommandocentralen, og ubådens tag lukker sig. Snart dukker det første havdyr op: Den glade lille blæksprutte vil gerne med på turen. Hvem skal hjælpe ham op i ubåden? Hvilken farve skal vandet have? Badetabletten kan opbevares sikkert i kammeret i bunden af ubåden, og vandet bobler, og farven dufter vidunderligt.
Særlige produktegenskaber:

- Ubåd med aftageligt låg

- Låget kan tages af for rengøring

- Roterende ubådsskrue (manuel)

- Tre Tinti-badetabletter i farverne grøn, turkis og lilla med jordbærduft

- Aftageligt sikkerhedskammer til badetabletten med dreje-/trykmekanisme

- Badetabletterne fås i en separat refill-pakke

- Vand, der er kommet ind i den lille blæksprutte, løber ud igen gennem hullerne.

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og de første småbørnsvenlige opdagelser. Med mange attraktive og sjove funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil JUNIOR!

Playmobil JUNIOR betyder den højeste sikkerhed for dit barn: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU og er fri for blødgørere og smådele, der kan sluges.

Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er også lavet af plast, hvor over 90 % af indholdet er plantebaseret. Dette kan spores tilbage til materialer, der er tilovers fra fødevare- eller papirproduktion i henhold til den massebalancemetode, der anvendes i den cirkulære økonomi og i overensstemmelse med ISCC-208-ordningen. Som altid er disse plasttyper robuste og nemme at rengøre.

Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir, og vi undgår plast, hvor det er muligt.

Playmobil JUNIOR - opdag en verden, der passer til småbørn!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789714404EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på