Nyhed

Playmobil JUNIOR: Eventyrtårnet med isbod (71703)

Varenr: C86056
374 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Sjov i eventyrtårnet! Den glade bedstefar og hans muntre hund tager børnene med på den spændende eventyrlegeplads. Her er der noget for enhver smag! Klatre, rutsje, køre i pariserhjul og slikke is. Lad dit nysgerrige barn opdage, hvor sjovt det er at lege! Hvem bliver den første til at klatre op i Adventure Tower? En efter en kan figurerne kravle op i tårnet via stigen. Hvem er klar til en spændende rutsjetur, hvem vil køre i pariserhjulet? Hvilket barn matcher farverne på hvilken gondol? Med håndsvinget sætter dit barn pariserhjulet i bevægelse. Men det er ikke alt: Håndsvinget flytter samtidig, som ved et trylleslag, en figur, der sidder i Adventure Tower, hen til rutsjebanen! Hvor længe skal det drejes, før figuren når rutsjebanen? Man bliver sulten af at lege. Hvad med en is? Den venlige issælger står allerede ved boden. Hvilke farver har isene? Hvilken is hører til hvor? Hvem har lyst til hvilken smag? Nu kan det sjove salg begynde!

Særlige produktegenskaber:

- Isbod med farvesorteringsfunktion og fire forskellige farvede issmage

- Legetårn med stige, legehus, rutsjebane og pariserhjul med håndsvingfunktion

- Håndsvinget sætter pariserhjulet i bevægelse, samtidig med at en plade i eventyrtårnet ryster en siddende figur i retning af rutsjebanen

- Mål på Ice Cream Parlor uden is: ca. 4,5 x 4,7 x 4,9 tommer (LxBxH)

- Mål på Adventure Tower med rutsjebane: ca. 15 x 7,5 x 11,8 tommer (LxBxH)

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og tidlige småbørnsvenlige opdagelser. Med mange spændende funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil

JUNIOR!

Playmobil JUNIOR har dit barns sikkerhed i tankerne: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU, BPA-fri og designet uden små dele, der kan udgøre en risiko for at blive slugt.

Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er desuden fremstillet af over 90 % plantebaseret plast, som kan spores tilbage til materialer, der er tilovers fra fødevare- eller papirproduktion, ved hjælp af den massebalancetilgang, der anvendes i den cirkulære økonomi, og i overensstemmelse med ISCC-208-standarden. Denne plast er lige så robust og let at vedligeholde som normalt.

Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir og undgår plast, hvor det er muligt. Playmobil JUNIOR - opdag verden på en småbørnsvenlig måde!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789717030EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på