Nyhed

Playmobil JUNIOR & Disney: Peter Plys og Tigerdyrets bihave (71694)

Varenr: C86058
290 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Disneys Peter Plys og Tigerdyret tilbringer en dejlig dag i honninghaven! Dette legetøjssæt inspireret af Disney lover endeløs sjov og spænding. Når Winnie og Tigerdyr boltrer sig i haven, nyder de sød honning, plukker farverige blomster og suser gladeligt ned ad rutsjebanen. Hvad tror du, de nyder mest? I Winnie the Pooh's and Tigger's Honey Garden kan dit barn udforske et væld af aktiviteter og omhyggeligt placere det kærligt designede tilbehør på dets rette plads: Hvor hører bi-stængerne til, og hvor skal blomsterne være? Tryk en bi-stang ned i honningkrukken, og se den hoppe ud igen med glæde. Hvem kan få staven til at hoppe højere? Vent, hvad er det her? Sidder blomsterne fast i honningen? Dit barn kan sende Tigerdyret og Winnie ned ad rutsjebanen. Hvem zoomer hurtigst ind i honninghaven? Efter en begivenhedsrig dag i honninghaven kan de to venner slappe af i Tigerdyrets hjem. Opmuntr dit barn til at fortælle spændende historier om Tigerdyret og Peter Plys!

Særlige produktegenskaber:

- Honningkrukker med integreret fjeder til bi-stængerne

- Honningbakke med drejelig rutsjebane

- Blomster med drejelige og vipbare blomsterhoveder kan sættes i de dertil indrettede stikhuller eller i honningkrukkerne

- Tigerdyrets hjem med et skjulested på bagsiden af bakken giver plads til figurerne

- Mål: ca. 10-12 x 11 x 4 tommer (afhængigt af rutsjebanens position) (LxBxH)

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og tidlige småbørnsvenlige opdagelser. Med mange spændende funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil JUNIOR! Playmobil JUNIOR har dit barns sikkerhed i tankerne: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU, BPA-fri og designet uden små dele, der kan udgøre en risiko for at blive slugt. Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er desuden fremstillet af over 90 % plantebaseret plast, som kan spores tilbage til materialer, der er tilovers fra fødevare- eller papirproduktion, ved hjælp af den massebalancetilgang, der anvendes i den cirkulære økonomi, og i overensstemmelse med ISCC-208-standarden. Denne plast er lige så robust og let at vedligeholde som normalt. Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir og undgår plast, hvor det er muligt. Playmobil JUNIOR - opdag verden på en småbørnsvenlig måde!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789716941EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på