Nyhed

Playmobil JUNIOR & Disney: Belles legetårn med lyd (71458)

Varenr: C86265
322 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Hvilket barn elsker ikke musik? Det fortryllende Play Tower with Melody, der er inspireret af Disneys Belle, inviterer dit barn til at danse og drømme. Spilledåsen aktiveres nemt ved at trække i snoren på bundpladen og spiller en drømmende melodi (inspireret af titelsangen fra Disneys film 'Skønheden og Udyret'). Se, hvordan Belles venner danser forbi i tårnets vinduer. Hvem af vennerne danser sjovest? Et hurtigt træk i snoren, og det sjove begynder! Melodien begynder at spille, Belles venner dukker op og danser i vinduerne, og platformen i tårnet roterer. Belle vil gerne være med til at danse og hopper hurtigt op i tårnet, hvor hun drejer rundt i takt med musikken. Det er sengetid, og tårnet med sit tag og flag dækker den dansende Belle. Hun kigger hurtigt ud af vinduet en sidste gang, før vinduesafdækningen lukkes. Nu er det tid til at synke ind i drømmenes verden. Hvem vil drømme i nat sammen med Belle og hendes venner?

Særlige produktegenskaber:

- Tårn med spilledåse og melodi inspireret af Disneys "Skønheden og Udyret

- To vinduer til at observere figurer inspireret af Disneys Belle

- Tårnets platform roterer, når spilledåsen trækkes op

- Kontinuerligt stablet tårn med vindue og farvet vinduesramme

- Vinduesafdækninger til farvesortering på vinduesrammer

- Tag med åbning til flag

- Belle med udtrækkeligt skørt med drejefunktion

- Kompatibel med 71457 - Junior & Disney: Askepots slot

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og tidlige, småbørnsvenlige opdagelser. Med mange spændende funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil

JUNIOR!

Playmobil JUNIOR har dit barns sikkerhed i tankerne: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU, BPA-fri og designet uden små dele, der kan udgøre en risiko for at blive slugt.

Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er desuden fremstillet af over 90 % plantebaseret plast, som kan spores tilbage til materialer fra fødevare- eller papirproduktion ved hjælp af massebalancemetoden i den cirkulære økonomi og i overensstemmelse med ISCC-208-standarden. Denne plast er lige så robust og let at vedligeholde som normalt.

Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir og undgår plast, hvor det er muligt.

Playmobil JUNIOR - opdag verden på en småbørnsvenlig måde!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789714589EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på