Nyhed

Playmobil Junior & Disney: Askepots slot (71457)

Varenr: C86264
535 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Kalder alle små byggere! Det store slot, der er inspireret af Disneys Askepot, inviterer dit barn til endeløs udforskning og kombination. Hvem kan bygge det højeste tårn og få det til at styrte sammen først? Hvor er Askepots sko gemt, og hvordan kan Askepot hurtigt lande i prinsens arme? Disse spørgsmål og mange flere kan besvares med dette fantastiske sæt! Der er ikke noget sjovere end at bygge nye, høje tårne og vælte dem. Når tårnene stables bag bygningen, er der en særlig funktion at opdage. Inde i hovedbygningen finder du en særlig knap på taget. Når du trykker på den, falder tårnene sammen på magisk vis. Hvem kan trykke hurtigst på knappen? Hvor har Askepot mistet sin sko? Faldt den måske ned fra tårnet og endte bag døren? Askepot hopper let i sit skørt, springer ud fra toppen af tårnet og snurrer ned ad rutsjebanen. Prinsen venter på bunden for at fange hende. Hvem spiller Askepot et puds og spærrer hendes vej med en flagstang? Men pas på, hvis der bygges et særligt opdagelsestårn, sidder Askepot fast og kigger ud af vinduet. Hvem hjælper hende med at glide ned? Hvilket tårn er mest spændende? Opdagelsestårnet med spiralrutsjebanen eller regnmachertårnet? Uanset hvilket der bliver favoritten i sidste ende, indbyder begge tårne til udforskning og til at lave lyde.

Særlige produktegenskaber:

- Slotsbase med rutsjebane og trykknap til at klappe sammen

- Rutsjebane med to åbninger til flagbærer

- Seks sammenhængende stabeltårne med vinduer og farvede vinduesrammer

- Fire stabelbare vinduesafdækninger til farvesortering på vinduesrammerne

- To gennemsigtige opdagelsestårne, hvor man kan se på boldene og lave lyde

- Tre tage, hver med plads til et af tre flag

- Askepot med udtrækkeligt skørt med drejefunktion

- Alle tårne og tage kan kombineres

- Kompatibel med 71458 - Junior & Disney: Belles legetårn med lyd

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og tidlige småbørnsvenlige opdagelser. Med mange spændende funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil

JUNIOR!

Playmobil JUNIOR har dit barns sikkerhed i tankerne: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU, BPA-fri og designet uden små dele, der kan udgøre en risiko for at blive slugt.

Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er desuden fremstillet af over 90 % plantebaseret plast, som kan spores tilbage til materialer, der er tilovers fra fødevare- eller papirproduktion, ved hjælp af den massebalancetilgang, der anvendes i den cirkulære økonomi, og i overensstemmelse med ISCC-208-standarden. Denne plast er lige så robust og let at vedligeholde som normalt.

Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir og undgår plast, hvor det er muligt.

Playmobil JUNIOR - opdag verden på en småbørnsvenlig måde!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789714572EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på