Nyhed

Playmobil Junior: Animal Home med godbiddispenser (71690)

Varenr: C86063
374 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Gør dig klar til lidt liv og glade dage! Dyrene på dyrehjemmet er sultne og har brug for at blive passet. Der er masser at opdage i dette farverige sæt. Hvilket dyr får den rigtige mad, og hvordan sorterer man den korrekt i foderautomaten? Hvor vil hvert dyr gerne sove? Og hvem har lyst til en udflugt, når alt arbejdet er gjort? Elsker dit barn dyr? Så velkommen til vores dyrehjem! Her kan små dyreelskere tage sig af deres yndlingsdyr. De fire kæledyr skal fodres og have et sted at sove. Der er en foderautomat integreret i husets tag, så dit barn kan lære om dyrenes yndlingsmad, og det er sjovt at se maden suse gennem maskinen. Nu er der kun ét spørgsmål tilbage: Hvem er den mest sultne?

Særlige produktegenskaber:

-Bygning med roterende sorteringsplade på taget og integreret foderautomat

- Fire kæledyr med farvekoordinerede madsten og tilbehør

-Fire plug-in-huller til fri placering af skilte og blomster

- Trillebør og pony kan leges med figuren

- Dimensioner: 8.6 x 8,3 x 6,3 tommer (LxBxH)

Playmobil JUNIOR - designet til vores yngste Playmobil fans! Perfekt til små hænder og tidlige småbørnsvenlige opdagelser. Med mange spændende funktioner som stabling, puslespil eller sortering. Lad dit barn i alderen 1-4 år tage sine første skridt ind i den store Playmobil verden med Playmobil

JUNIOR!

Playmobil JUNIOR har dit barns sikkerhed i tankerne: Playmobil JUNIOR er fremstillet i EU, BPA-fri og designet uden små dele, der kan udgøre en risiko for at blive slugt.

Alle Playmobil JUNIOR-legesæt er desuden fremstillet af over 90 % plantebaseret plast, som kan spores tilbage til materialer fra fødevare- eller papirproduktion ved hjælp af massebalancemetoden i den cirkulære økonomi og i overensstemmelse med ISCC-208-standarden. Denne plast er lige så robust og let at vedligeholde som normalt.

Til vores Playmobil JUNIOR-emballage bruger vi mindst 90 % genbrugspap og 100 % genbrugspapir og undgår plast, hvor det er muligt.

Playmobil JUNIOR - opdag verden på en småbørnsvenlig måde!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789716903EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på