Nyhed

Playmobil Hyggelig café med køkkenhave (71441)

Varenr: C86012
497 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

The Cozy Site Trailer Cafe inviterer dig til at dvæle i en afslappet atmosfære ved gåsedammen. Køkkenet dufter altid af nybagte kager, friskbrygget kaffe og alle mulige lækre retter lavet af hjemmedyrkede grøntsager. Med aftageligt tag og masser af tilbehør.

Vi præsenterer Playmobil Cosy Train Café with Vegetable Garden - hvor fantasien ikke kender nogen grænser! Dette fantastiske legetøjssæt er designet til børn fra 4 år og kombinerer charmen ved en hyggelig café med eventyret ved en byggepladsvogn og giver uendeligt mange timers fantasifuld leg. Opmuntr dine børn til at begive sig ud på en kreativ rejse, når de træder ind i rollelegens verden med Cosy Site Trailer Cafe. Dette dejlige sæt giver børn mulighed for at udforske forskellige scenarier, stimulere deres sind og fremme vigtige udviklingsmæssige færdigheder. Med Cosy Train Café med grøntsagshave kan børn skabe deres egne historier og lade som om, de er caféejere, kokke eller endda sultne kunder. De kan forestille sig, at de brygger kaffe, serverer lækre lækkerier og er værter for dejlige picnics midt i naturen.

Giv fantasien og uendelig sjov i gave med Playmobil Country Cosy Train Café with Vegetable Garden - et legetøjssæt, der sætter gang i kreativiteten og udvikler værdifulde færdigheder hos børn fra 4 år og opefter

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
4008789714411EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på