Nyhed

Despicable Me 4 - Mini Fart Blaster (20321)

Varenr: C89044
148 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Nu kan dit barn få en af sine yndlings Minion-gadgets i miniformat - Despicable Me 4 Mini Fart Blaster! Med denne mindre version kan dine børn slå sig løs og få masser af grin med at drille deres venner og familie. Fyldt med grin
Despicable Me 4 Mini Fart Blaster vil få alle til at trække på smilebåndet! Den er fyldt med 8 af de sjoveste pruttelyde, du nogensinde har hørt, og børnene vil elske at blæse deres venner og familie omkuld med disse fjollede lyde! Hvem griner ikke, når de hører en squeaker eller en tooter? Køb et par Fart Blasters, og tag en duel! Hvem vinder med den hurtigste prut i Vesten? Børnene vil ikke holde op med at lege med den for at høre alle 8 sjove pruttelyde. Fra den mindste Squeaker til den høje og alarmerende Clear the Room! pruttelyd, denne Blaster er fyldt med grin! Med Despicable Me 4 Mini Fart Blaster får alle det sjoveste legetøj, som alle kan more sig med! Indeholder 2 AAA-batterier. Velegnet fra 4 år og opefter.
Fyldt med grin
Despicable Me 4 Mini Fart Blaster vil få alle til at trække på smilebåndet! Den er fyldt med 8 af de sjoveste pruttelyde, du nogensinde har hørt, og børnene vil elske at blæse deres venner og familie omkuld med disse fjollede lyde! Hvem griner ikke, når de hører en squeaker eller en tooter? Køb et par Fart Blasters, og tag en duel! Hvem vinder med den hurtigste prut i Vesten?

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
0630996592908EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på