Nyhed

Teenage Mutant Ninja Turtles Turtles Mutant Mayhem - Pizza Delivery Van (46-83468)

Varenr: C87186
451 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  5-10 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information

Når byen står over for det kaos, som den ondskabsfulde Super Fly og hans bande af småskurke har skabt, er der ét heroisk hold, som står klar til at forsvare den - Turtles. Og de har et hemmeligt våben, Turtles Mayhem Group Pizza Delivery Van! Denne ekstraordinære varevogn er ikke bare et transportmiddel, den er et kraftværk af actionfyldt sjov.

Med døre, der kan åbnes både foran og bagpå, er den designet til Turtles og endda deres kloge mentor, Splinter. Men det, der virkelig gør den spændende, er dens pizzadrevne arsenal. Tryk på pizzaemblemet på taget, så åbner sidedøren sig og afslører en skjult pizzakaster. Tryk på det igen, og se, hvordan pizzakasteren kommer frem og er klar til brug.

Alle fire skildpadder kan hoppe ind i bilens varme sæde, og med et tryk på en knap springer den motoriserede pizzakaster i gang og affyrer op til 8 pizzaer med et tryk på en knap. Affyringsrampen er fuldt justerbar, så du kan sigte på Super Fly og hans besætning, uanset om de er tæt på eller på afstand.

Turtles Mayhem Group Pizza Delivery Van er designet til børn fra 3 år og opefter og lover timevis af actionfyldte eventyr. Bemærk, at bilen kræver 3 LR6-AA-batterier, som ikke medfølger. Slut dig til skildpadderne i deres kamp for at redde byen fra Super Fly og hans slæng med dette fantastiske legesæt!

Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
0043377834687EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på