En meget praktisk og eksklusiv sæt med fire knive, japansk kokkekniv, kokkekniv, brødkniv og en skrællekniv. Knivene har meget god skarphed og fungerer selvfølgelig også fremragende til grøntsager, kød, fisk og mere.
Størrelse: (blade) japansk kokkekniv 18 cm, kokkekniv 20 cm, brødkniv 20 cm, skrællekniv 9 cm. Holdbart materiale med både god ydeevne og smuk æstetik. Knivene giver dig et perfekt resultat og er et must for den professionelle hjemmekok!
Tips: Lav tomat-testen
Den såkaldte "tomat-test" går ud på at holde den kniv, du vil teste, mellem tommelfingeren og pegefingeren og trække den over tomatens skræl uden at tilføje noget vægt (udover knivens egen). Ideelt set skal kniven også være i stand til at skære lidt ned i tomaten. Hvis den ikke klarer dette, er det på høje tid at enten slibe eller købe en ny kniv! Husk, at det faktisk er sikrere med en skarp kniv end omvendt, da risikoen for at glide og skære sig selv så reduceres.
Orrefors Jernverk kokkekniv - en kvalitetskniv
Du er sandsynligvis vant til at forvente kvalitet, når du køber produkter fra Orrefors. Dette gælder selvfølgelig også i dette tilfælde! Både den japanske kokkekniv og den såkaldte "almindelige" kokkekniv er køkkenknive af meget god kvalitet!
- Santoku 18 cm (blad)
- Kokkekniv 20 cm (blad)
- Brødkniv 20 cm (blad)
- Skrællekniv 9 cm (blad)
- Stål S/S 420J2
Vedligeholdelse:
Undgå at køre dine knive i opvaskemaskinen, da dette kan beskadige kanten og gøre knivene sløve. Slib knivene med en bryne eller knivsliber ved behov!