Et meget nyttigt og eksklusivt knivsæt med tre knive, japansk kokkekniv, kokkekniv og en urtekniv. Knivene har en rigtig god skarphed og er naturligvis fremragende til grøntsager, kød, fisk og meget mere.
Størrelse: (blade) japansk kokkekniv 18 cm, kokkekniv 20 cm, urtekniv 9 cm. Holdbart materiale med både god ydeevne og smuk æstetik. Knivene giver dig et perfekt resultat og er et must for den professionelle hjemmekok!
Tip: Lav tomattesten
Den såkaldte "tomattest" går ud på at holde den kniv, du vil teste, mellem tommel- og pegefinger og trække den hen over skindet på tomaten uden at tilføre nogen vægt (bortset fra selve kniven). Ideelt set skal kniven også kunne skære et lille stykke ind i tomaten. Hvis den ikke kan det, er det tid til enten at slibe den eller købe en ny kniv! Husk, at det faktisk er mere sikkert at bruge en kniv, der er knivskarp, end det modsatte, da det mindsker risikoen for at glide og skære sig.
Orrefors Jernverk kokkekniv - en kniv af høj kvalitet
Du er sikkert vant til at forvente kvalitet, når du køber produkter fra Orrefors. Det gælder selvfølgelig også i dette tilfælde! BŤe den japanske kokkekniv og den såkaldte "almindelige" kokkekniv er køkkenknive af meget god kvalitet!
- Santoku 18 cm (blad)
- Kokkekniv 20 cm (blad)
- Skærekniv 9 cm (blad)
- Stål S/S 420J2
Pleje:
Undgå at sætte dine knive i opvaskemaskinen, da det kan beskadige skæret og gøre knivene sløve. Slib knivene med et slibestål eller en knivsliber, hvis det er nødvendigt!