Et bærbart vaffeljern på 700 W, udstyret med en termostat. Dette vaffeljern hjælper dig i køkkenet, når du skal bage de lækre, sprøde vafler. Det steger to vafler på samme tid, så du ikke skal vente for længe på, at middagen bliver serveret. Når det drejer sig om vafler, er der ikke noget værre end at vente på, at alle omkring middagsbordet får deres vaffel? Takket være den dobbelte stegeflade på dette vaffeljern minimeres den tid, det tager at tilberede de lækre vafler. Håndtaget gør det nemt at flytte rundt i køkkenet eller at tage med på ferie.
Praktisk plastikovertræk og mulighed for at stå oprejst
For at bevare varmen inde i jernet og samtidig fremskynde tilberedningen er jernet dækket af et beskyttende plastikovertræk. Ud over at gøre vaffelstegning mere effektiv beskytter det også brugeren, børn, kæledyr osv. mod at brænde sig på den varme overflade. Det er udstyret med såkaldte non-stick-belagte plader, som gør det nemt at rengøre, da dejen har svært ved at sætte sig fast.
Camry Når det gælder opbevaring, har dette vaffeljern også en praktisk løsning - det kan placeres lodret! Ledningen vikles simpelthen rundt om fødderne, og så stiller du det bare, hvor det passer.
Tip - belgiske vafler!
Du har måske hørt om eller endda smagt de næsten mytiske belgiske vafler? Camry Det er en anderledes (mere luksuriøs?) form for vaffel, der laves i et vaffeljern med samme design, som vores vaffeljern CR 3019 kan lave. Lyder det interessant? Så læs videre!
I modsætning til de klassiske svenske vafler har belgiske vafler større former og mere plads mellem firkanterne. Mange synes, at det er en god og interessant forandring. Det giver også mulighed for at fylde firkanterne med masser af valgfrit tilbehør - softice, marmelade, chokolade, flormelis og fløde er nogle af klassikerne.
Bortset fra formen, er der så nogen forskel på, hvordan man laver belgiske vafler?
Det er selvfølgelig fint at bruge den klassiske svenske dej i dette jern, men hvis du skal lave "rigtige" belgiske vafler, skal dejen faktisk også være anderledes! I modsætning til den svenske vaffel er denne lavet med en dej, der er hævet som en sød bolledej, hvilket betyder, at de bliver meget kompakte og tunge, når de bages. Lidt ligesom en sød bolle. En belgisk vaffel laves med: mel, gær, vand, smør, salt, (perlesukker/sukkerkrystaller) og pisket æggehvide.
Vi kan varmt anbefale at prøve at lave belgiske vafler derhjemme! De er perfekte til hverdagsbrug eller som en luksuriøs dessert til en fin middag.
Egenskaber
- Hvid keramisk belægning
- Effekt 700 W
- Non-stick-belagte plader for nem rengøring
- Termostatstyring