Med Emerio Sous Vide er det nemmere end nogensinde at tilberede kød, fisk eller grøntsager derhjemme med perfekte resultater
Emerios Sous Vide tilbereder med stor nøjagtighed i temperaturen, hvilket resulterer i mørt og jævnt tilberedt kød. Samtidig bevares madens saftighed, smag og farve. Råvaren pakkes i en Emerio-vakuumpakker, hvorefter den vakuumpakkede råvare sænkes ned i det Sous Vide-temperaturstyrede vandbad, og tiden bruges til at tilberede de øvrige ingredienser til måltidet.
Hvis man ønsker en stegeflade, kan man stege eller grille sous vide-kødet hurtigt ved meget høj varme inden servering. Den indstillede vandtemperatur nås hurtigt takket være startvarmeelementet. Råvarer, der er meget velegnede til sous vide, omfatter oksekød, fjerkræ, svinekød og vildt. Men også grøntsager som asparges og rodfrugter som kartofler er fantastiske, da smagen bevares perfekt.
En række anbefalede tilberedningstider og temperaturer er angivet i den medfølgende manual.
Information
Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
7333282003678EAN:
- Specifikationer
-
- Manuals & Datasheets
- Reviews & Questions/Answers