Vi har sammensat en pakke med alt, hvad du skal bruge for at prøve at tilberede din mad med Sous Vide. Pakken indeholder en Champion Sous Vide Precision Circulator, Champion Vakuumpakker og Champion Vakuumposer i rulleformat. Det er alt, hvad du skal bruge for at få succes med din "Sous Vide" første gang.
Sous Vide betyder "under vakuum" og har længe været brugt i restauranter over hele verden. Ved først at vakuumpakke kød, fisk, kylling, eller hvad du nu ønsker at tilberede, og derefter nedsænke dem i perfekt tempereret vand, kan du opnå fantastiske resultater. Du indstiller din Sous Vide til den ønskede temperatur, placerer den på kanten af en pande/gryde, starter timeren, og resten passer sig selv. Fordi temperaturen er helt stabil, er der ingen risiko for, at din mad bliver tør. Temperaturen holder sig inden for en nøjagtighed på +/- 0,1 °C takket være vandcirkulationen.
Pakken indeholder:
- Champion Sous Vide præcisionscirkulator
- Champion Vakuumpakker i rustfrit stål 130W (kåret til "Bedst i test" af Råd & Rön september 2021)
- Champion Rulle plast 2-pak 28x300 cm
Se mere information om hvert produkt nedenfor:
Champion Sous Vide Precision Circulator (CHSV310)
Champion Vakuumpakker i rustfrit stål 130W (CHVF410)
Champion Rulleplast 2-pak 28x300 cm (CHVF410-ROLL)