- Sous vide: En sund metode til langsom tilberedning
- Sous vide-tilberedning er en teknik, der bruger præcise temperaturindstillinger til at garantere et ensartet og perfekt resultat hver gang
- Takket være den langsomme og skånsomme tilberedning bevares næringsværdierne i kød, grøntsager og fisk i retten
- Den perfekte, originale smag af de udvalgte ingredienser forbliver i maden, ikke i vandet
- Tilberedning uden tilsætning af fedt
- Kan bruges i gryder og andre varmebestandige beholdere med en minimumshøjde på 15 cm
- Temperaturområde: 20-95 grader Celsius
- Nøjagtighed +/- 0,1°C
- Tidsindstilling fra 1 minut til 99 timer og 59 minutter
- Temperatur i °C og °F
- IPX7 vandtæt design med automatisk sikkerhedsnedlukning
- Aftageligt varmehus for nem rengøring
- Effekt: 1000 W
- Maksimal beholderkapacitet op til 20L
Denne tekst er automatisk oversat, og der kan forekomme fejl.
5903887804066EAN: